Acun Ilıcalı, Antalya'da katıldığı düğünde transferi bitirdi

TAKİP ET

Hull City için transfer çalışmalarını sürdüren Acun Ilıcalı, Antalya'da Ali Şafak Öztürk'ün düğününe katıldı. Ilıcalı, düğün sırasında Antalyasporlu futbolcuyla Hull City'ye transferi konusunda anlaştı.

İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, transferlerini sürdürüyor. Antalyaspor eski başkanı Ali Şafak Öztürk’ün düğününe katılan Acun Ilıcalı, Doğukan Sinik ile anlaşmaya vardı.

Hull City ile genç futbolcunun satışı için söz kesen ve 6 milyon Euro isteyen Antalyaspor, transferin gerçekleşmesi halinde tarihinin en yüksek bonservis gelirini elde edecek.

SENELİK 1.5 MİLYON EUROLUK MAAŞ

Doğukan Sinik, Hull City’ye transferinin ardından ciddi bir gelirin de sahibi olacak. İngiliz ekibiyle sözleşmeye imza atması beklenen başarılı futbolcunun, yıllık 1.5 milyon Euro'da anlaşma sağladığı öğrenildi.

ACUN ILICALI DÜĞÜNDE ANLAŞTI

Ajansspor'un haberine göre Acun Ilıcalı, Doğukan Sinik ile Antalyaspor’un eski Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün düğününde anlaştı. Doğukan Sinik ve Antalyaspor Kulübü ile yapılan görüşmelerin ardından prensip anlaşmasının sağlandığı ve sonrasındaki detayların görüşülerek imza aşamasına gelindiği öğrenildi.

LEWANDOVSKİ, SADETTİN SARAN VE ACUN ILICALI DÜĞÜNDEYDİ

Ragnum Carya'da gerçekleştirilen Antalyaspor eski Başkanı ve Bodrumspor'un sahibi Ali Şafak Öztürk'ün evlilik kutlamasına Lewandovski, Seedorf, Acun Ilıcalı, Sadettin Saran gibi futbol dünyasından önemli isimler katılırken sosyal medya paylaşımları milyonlarca kez izlendi.

Acun Ilıcalı Transfer Hull City Ali Şafak Öztürk düğün Doğukan Sinik