Acun, Fenerbahçe'den bir transfer daha yapıyor, bonservisine 4 milyon euro!

TAKİP ET

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den transferlerine devam ediyor. Ozan Tufan ve Allahyar'ı kadrosuna katan Hull City, bir isim için daha harekete geçti. Bonservis bedeli ise 4 milyon Euro...

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Premier Lig'e yükselme hedefi için transferlerine devam ediyor.

Fenerbahçe'den Ozan Tufan ve Allahyar'ı kadrosuna katan Acun Ilıcalı, bir isim daha harekete geçti. Ilıcalı, Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Dimitris Pelkas'ı Hull City'ye istiyor 

FENERBAHÇE'DE 67 MAÇA ÇIKTI

Haber Global'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'de Yunan futbolcu Dimitris Pelkas forma giyebileceği bir takıma gitmek için menajeriyle kulüp bakmaya başladı. Sarı lacivertlilerin 2020 yazında 2.2 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek PAOK'tan kadrosuna kattığı Yunan yıldız, Fenerbahçe formasıyla 67 resmi maça çıkarken 13 gol atıp 7 asist yaptı.

4 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENECEK

Yunanistan'dan Sportime'ın iddiasına göre, Dimitris Pelkas için Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City devreye girdi. Habere göre, Hull City bu transfer için 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Hull City Acun Ilıcalı Fenerbahçe futbol spor