Abdurrahman Dilipak ve Devlet Bahçeli akraba çıktı

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın akraba olduğu ortaya çıktı.

Adalet Partisi milletvekili ve Millî Nizam Partisi kurucularından, eski bakan Hasan Aksay, 1950’li yıllardan itibaren siyasi hatıralarını anlattı. Hasan Aksay, MHP lideri Devlet Bahçeli ile akraba olduğunu söyledi. Aksay, Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın da dayısı.

91 yaşındaki Hasan Aksay, Hürriyet’ten Musa Kesler’e konuştu. Hasan Aksay, “Devlet Bahçeli akrabanız, hukukunuz nasıl?” sorusuna “Çok fazla görüşmüyoruz tabii. Ama akrabayız. Devlet iyidir. Hanımın da benim de akrabam. Biz Fettahoğulları büyük bir aileyiz” yanıtını verdi.

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın yeğeni olduğunu söyleyen Hasan Aksay, “Yeğeniniz Abdurrahman Dilipak aşıya çok karşı, size telkini oldu mu?” sorusuna ise “Herkesin kafası ayrı (gülüyor). Abdurrahman’a da söyledim” yanıtını verdi.

ANNE TARAFINDAN AKRABALAR
2002 yılında çıkan bir başka haberde de Bahçeli ve Dilipak'ın anne tarafından akraba oldukları belirtilmişti. Haberde, "Abdurrahman Dilipak anne tarafından Bahçeli ile akraba. Devlet eski bakanı Hasan Aksay, YSK Başkanı Tufan Algan da baba tarafından Devlet Bahçeli'nin akrabalarından" ifadelerine yer verilmişti.

dilipak bahçeli devlet bahçeli abdurrahman dilipak akraba