Abdülkadir Ömür trafik kurallarını hiçe saydı: Emniyet kemersiz ve yüksek hızla makas attı

TAKİP ET

Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür'ün trafikteki hareketleri tepkilere neden oldu. Emniyet kemeri takmayan ve hız limitini aşarak makas atan Ömür, o anları sosyal medyada yayınladı. Ömür'ün trafik kurallarını hiçe saydığı anlar tepki çekti.

Trabzonspor'un 23 yaşındaki milli futbolcusu Abdülkadir Ömür’ün trafik kurallarını hiçe saydığı ve tehlikeli şekilde araç kullandığı görüntüler gündemde.

Sosyal medyada "Abdulkadir Ömür’ün keyfi yerinde" mesajıyla paylaşılan görüntülerde Ömür'ün emniyet kemerini takmadığı, direksiyonu tek elle tuttuğu ve yüksek hız yaparak makas attığı görülüyor.

Abdülkadir Ömür, kendisi ve yanında video çeken arkadaşının yanı sıra trafikte seyir halindeki diğer vatandaşların da hayatını tehlikeye soktu.

AHMET ÇALIK HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Abdülkadir Ömür'ün trafikte çekilen videosunun ardından vatandaşlar, Ocak ayında trafik kazası geçiren ve emniyet kemerini takmadığı için hayatını kaybeden Konyasporlu Ahmet Çalık’ı hatırlattı.

Forma giydiği Trabzonspor, 2021-2022 yılının Süper Lig şampiyonu olmuştu. Trabzonspor’un şampiyon olduğu sezona ise 11 Ocak’ta trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor futbolcusu Ahmet Yılmaz Çalık’ın ismi verilmişti.
 

 

abdülkadir ömür trafik emniyet kemeri yüksek hız araba makas attı trabzonspor ahmet çalık