Abdülhamid'in torunu olduğunu söyleyen Kayıhan Osmanoğlu'ndan Meral Akşener'e tehdit

TAKİP ET

Abdülhamid'in torunu olduğunu iddia eden Kayıhan Osmanoğlu, sosyal medya hesabından İYİ Parti lideri Meral Akşener'i tehdit etti. Osmanoğlu, 'Biz geriye dönersek siz deliye dönersiniz' dedi.

Abdülhamid'in torunu olduğunu öne süren Kayıhan Osmanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i tehdit etti.

Kayıhan Osmanoğlu, paylaşımında “Evlad-ı OSMANLI olarak diyorum ki biz geriye dönersek siz deliye dönersiniz” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN DA AKŞENER'İ HEDEF ALDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'daki mitinginde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için "Meral Hanım sen kim Abdülhamid'e dil uzatmak kim? 6'lı masadan 3 tanesi var ki bunlar Sultan Abdülhamid'e hiç dil uzatmamıştı. Şimdi ne oldular?" demişti.

MERAL AKŞENER NE DEMİŞTİ?
Halk TV’de yayınlanan “Liderler Özel Söyleşisi” programına konuk olan Meral Akşener, Erdoğan dönemini Abdülhamid dönemine benzeterek şunları söylemişti: 

“Abdülhamid Han Osmanlı padişahı. O günün şartlarında oluşan demokrasi rüzgârlarının yansıması var. O tavır karşısında bir davranış biçimi var. Hürriyet ve İtilaf da var İttihat ve Terakki Cemiyeti de var. Bu bir istibdat sistemine karşı, istibdat rejimine karşı tekleşmeye tek adamlığa doğru giden bir sisteme karşı başkaldırıdır. Buranın öznesi eğer Abdülhamid ise bugünün öznesi Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onu söylemeye çalışıyorum.”

abdülhamid kayıhan osmanoğlu meral akşener erdoğan