ABD'yi şoka sokan cinayet: Sabah koşusuna çıkan hemşire tecavüze uğrayıp, öldürüldü

TAKİP ET

Amerika'nın Arkansas eyaletinde 25 yaşındaki genç hemşire Sydney Sutherland, evinin yakınında sabah koşusu yaptığı sırada tecavüze uğradı. Ardından feci şekilde öldürüldü.

ABD'nin Arkansas eyaletinde Unity Health Harris Tıp Merkezi'nde hemşire olarak çalışan 25 yaşındaki Sydney Sutherland, erkek arkadaşıyla beraber yaşıyordu. Evinin yakınındaki ormanlık alanda koşu yapan Sutherland, Quake Lewellyn isimli çiftçinin önce tecavüzüne uğradı ardından da öldürüldü.

Koşu yaparken Quake Lewellyn isimli çiftçinin evinin önüne geldiğinde bir anda saldırıya uğrayan genç kız, tüm çabalarına rağmen Lewellyn'e direnemedi. Lewellyn, önce tecavüz ettiği genç kadını daha sonra ezerek öldürdü.

ŞÜPHELİ HAREKETLERİ YAKALATTI
Sutherland'ın eve dönmemesi üzerine erkek arkadaşı polise haber verdi. İhbar üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, genç kızın son görüldüğü yere baktı. Bu sırada çiftçinin evinin orada olduğunu gören ekipler, görüşünü almak için Quake Lewellyn'e de başvurdu. Ancak 29 yaşındaki adamın şüpheli tavırları polisin dikkatini çekti. Polis ekipleri, Lewellyn'i de şüpheliler arasına yazdı ve karakola götürdü.

SORGUSUNDA İTİRAF ETTİ
Quake Lewellyn isimli şahıs, karakoldaki sorgusunda genç kıza tecavüz ettiğini ve onu öldürdüğünü itiraf etti. Lewellyn, Sydney'i gömdüğü yeri de polis ekiplerine gösterdi. Polis ekipleri, adamın gösterdiği yerde yapılan kazı sonucu genç kızın cansız bedenini buldu ve ailesine teslim etti.

MÜEBBET HAPİS
Sydney'in öldürülmesine ilişkin dava da geçtiğimiz günlerde görüldü. Mahkemeye Sydney'in avukatlarının yanı sıra aile üyeleri de katıldı. Genç kızın annesi, sanık için "En ağır cezayı almalı" ifadelerini kullanırken, duruşmanın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, Lewellyn isimli adamı ömür boyu hapis cezasına çarptırdı.

abd hemşire tecavüz sydney sutherland