ABB'den Melih Gökçek açıklaması: İtiraflarının muhatabı savcılıktır!

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Melih Gökçek'in canlı yayındaki FETÖ itirafları sonrasında açıklama yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Melih Gökçek, dün katıldığı CNN Türk canlı yayınında FETÖ itiraflarına bulunmuştu. Gökçek'in itiraflarının ardından ABB'den açıklama geldi.

Melih Gökçek'ten canlı yayında itiraf: Benim dönemimden kalan FETÖ'cüler var

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Gökçek'in itirafları sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Gültekin "Sayın Cumhurbaşkanı tarafından görevinden istifa ettirilen ve bunun nedenini 4 yıldır açıklayamayan şahsı bugüne dek -dönemindeki yolsuzlukları takibimiz dışında- muhatap kabul etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Bu şahsın bundan sonra da İTİRAF ve iftiralarının muhatabı kurumumuz değil Cumhuriyet Başsavcılığı olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

MELİH GÖKÇEK'İN İTİRAFLARI
Melih Gökçek'ten canlı yayında "Ankara Belediyesi'nde benim dönemimden kalma FETÖ'cüler var" açıklamasında bulunmuştu. Ayrıca Gökçek, "Benim Genel Sekreterim Kamil Kılıç FETÖ'cüydü. FETÖ'cü olduğunu da biliyordum. Sonra kaçtı gitti. FETÖ'cülerle çalıştım, ben inkar etmiyorum ki..." demişti.

abb melih gökçek mansur yavaş fetö cnn türk canlı yayın gökçek melih gökçek fetö volkan memduh gültekin