ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan 'Heykel' göndermesi

TAKİP ET

ABB Başkanı Mansur Yavaş Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada, yapılan hizmetlerden bahsederken AKP döneminde yapılan devasa dinozor heykellerine göndermede bulundu. Yavaş açıklamasında; "Devasa bütçe ayırıp heykel yapmak yerine öğrencilerin 1 öğün yemeğini karşıladık" dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gerçekleştirdiği konuşmada sunulan hizmetlerle ilgili kısa bir açıklama yaptı.

HEYKEL GÖNDERMESİ

Başkan Yavaş'ın konuşmasında dikkat çeken nokta ise geçmişte Başkent Ankara'ya yapılan devasa dinozor heykelleri ile ilgili kısım oldu.

Yavaş açıklamasında; "Devasa bütçe ayırıp heykel yapmak yerine öğrencilerin 1 öğün yemeğini karşıladık" dedi.

İŞTE O SÖZLER

"İşte biz bu anlayışı tamamen ortadan kaldırdık. İlk olarak maliyetinin altında su, ulaşım ve ekmek teminini sağladık. Devasa bütçeler ayırıp heykel yapmak yerine, öğrencilerin 1 öğün yemeğini nasıl karşılarız diye düşündük. İmar uygulamaları ile kente karşı suç işlenip maddi kazançlar sağlanırken, yerine ilk kez açılan mola evlerinde engelli bir vatandaşımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Alzheimer merkezimizi, yaşlı lokallerimizi, bağımlılıkla mücadele merkezimizi kentimize kazandırdık."

İŞTE O KONUŞMA

mansur yavaş heykel gökçek