ABB açıkladı: 32 günde 17 milyon lira destek toplandı!

TAKİP ET

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın başlattığı '6 Milyon Tek Yürek Tekrar Bayram Etsin' kampanyasında 32 günde 17 milyon TL destek toplandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın “6 Milyon Tek Yürek Tekrar Bayram Etsin” mesajı ile başlattığı Ramazan bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi veya koronavirüs kısıtlamaları sebebiyle gelirinden olan vatandaşlara yönelik yapılan yardımda 32 günde 17 milyon lira destek toplandığı açıklandı. 

Kıyafet, gıda, yakacak ve nakit yardımı gibi yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için başlatılan kampanyanın kısa sürede büyük destek görmesiyle ABB Twitter hesabından “İhtiyaç sahibi veya gelirinden olan vatandaşlarımızın sayısının hızla arttığı bu günlerde iyilik kervanına katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” mesajını paylaştı. 

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardım hız kesmeden devam ederken  “Ramazan bayramı öncesinde alınacak çok yemek, çalınacak çok kapı sizleri bekliyor.” mesajı ile koronavirüs kısıtlamalarında zorluk yaşayan ve ihtiyaç sahibi olanlara yönelik yardımların devam etmesi beklendi.

abb destek ankara mansur yavaş belediye yardım