76 yaşında Ajda Pekkan sahne performansı ve giyimiyle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı, Pekkan konserine ezan arası da verdi

TAKİP ET

Ajda Pekkan, sahne performanslarına devam ediyor. Pekkan son konserinde giyimiyle sevenlerinden büyük alkış alırken, konser sırasında ezan okununca müziğe ara verdi.

Türk pop müziğinin yaşayan efsanesi Ajda Pekkan adından söz ettirmeye devam ediyor. 70, 80 ve 90'lara damgasını vuran ünlü sanatçı, 2022 de bile en çok dinlenen isimlerden biri.

Pekkan, pandemi nedeniyle ara verdiği sahnelere de tüm hızıyla geri döndü. Ünlü sanatçı Çeşme'de verdiği son konserinde özel tasarım elbisesiyle sahne alırken, şarkılarını canlı söyledi.

Saatlerce sahnede kalan 76 yaşındaki Ajda Pekkan, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

KONSERE EZAN ARASI
Ajda Pekkan şarkılarını söylediği sırada ezan okunduğunu duyunca konserine ara verdi. "Ezanımız tamamlandıktan sonra başlayacağım" diyen Pekkan'a izleyicilerden alkışlarla destek geldi.

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI
Pekkan, spor ve yemeklerine çok dikkat ederken disiplinli bir program izliyor. Magazin olaylarından uzak kalmayı tercih eden sanatçı, konser performanslarıyla kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Pekkan, geçtiğimiz haftalarda da Harbiye Açıkhava ve Kuruçeşme Arena'da sahne almıştı. Her iki konserde de yaklaşık 3 saat sahnede kalan Pekkan'ın performansı günlerce konuşulmuştu.

Ünlü sanatçı, konserinde playback yerine canlı performansı tercih etmiş ve izleyenlerden büyük alkış almıştı.
 

ajda pekkan son konser ajda pekkan ajda pekkan ezan