7.6 büyüklüğünde yeni bir deprem daha yaşandı! Çok sayıda bina yıkıldı, Ahaber ve TRT canlı yayınlarında binalar yıkıldı

TAKİP ET

AFAD, Kahramanmaraş Elbistan'da saat 13.24'te, 7 kilometre derinlikte 7,6 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli, 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de şiddetli biçimde hissedilen sarsıntı nedeniyle binalar yıkıldı. 

TRT'nin Adana'dan canlı bağlantı esnasında, enkaz üzerinde çalışmalar devam ederken bir depremin daha yaşandığı görüldü. Muhabir, binanın sallandığını aktarmasının ardından  caddenin başında yer alan binanın yıkılma anları ise kameralara böyle yansıdı.

"CANLI YAYIN ESNASINDA BİNA YIKILDI"

Büyük korku yaşanan bölgede vatandaşlar kaçmaya başlarken, bir binanın daha yıkıldığı anlar TRT muhabiri tarafından anbean görüntülendi.

MALATYA'DA ARTÇI DEPREM... BİR BİNA YERLE BİR OLDU

Yaşanan artçı sarsıntıda, Malatya'da kurtarma çalışmalarının devam ettiği alanda bir bina daha yıkıldı. Ahaber'in canlı yayın bağlantısı sırasında artçı deprem meydana geldi, muhabir korku dolu o anları böyle aktardı. 

Binanın yıkılmasıyla etrafı toz bulutunun kapladığı görülürken, vatandaşların kaçma ve panik anları canlı yayına işte böyle yansıdı.

SANİYELER İÇERİSİNDE BİNA BÖYLE YIKILDI

7.6'lık ikinci deprem meydana gelen Malatya'da, bir binanın saniyeler içerisinde yerle bir olma anı depremin şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi. Söz konusu görüntülerde, 7 katlı bir binanın yol üzerine devrildiği anlar işte böyle görüntülendi.

deprem adana haber gündem