56 gündür pozitif!

TAKİP ET

23 yaşındaki üniversite öğrencisi Biana Dobroiu 56 gün önce koronavirüse yakalandı. Hastaneden taburcu edildiğinden beri koronavirüs için altı kez test yaptırdı ve hepsi pozitif çıktı.

23 yaşındaki üniversite öğrencisi Biana Dobroiu, 56 gün önce koronavirüse yakalandı. 1 haftalık tedavinin ardından hastaneden taburcu edildi ancak 6 kez yaptırdığı koronavirüs testleri pozitif çıkmaya devam etti.

Mankenlik yapan Biana Dobroiu, koronavirüs belirtisi göstermemesine rağmen 56 gün boyunca hala koronavirüs testi pozitif sonuç veriyor.

İtalya'nın Bologna kentinden 23 yaşındaki Biana Dobroiu, ülkede koronavirüsün hızla yeni bir salgın haline geldiği 28 Şubat'ta 40.7C ateş ile hastaneye kaldırıldıktan sonra koronavirüs teşhisi kondu.

İtalya'da hastanelerde ciddi olmayan koronavirüs vakaları tedavi edilmediği için 6 Mart'ta taburcu edilen Dobroiu'ya evde kendisini izole etmesi söylendi.

O zamandan beri karantinada olan Dobroiu, yaptırdığı 6 testten beş pozitif test sonucu ve belirsiz bir sonuç aldı. Enfeksiyon uzmanı Dr. Luciano Attard'a göre "İtalya'da başka hiç kimse bu kadar uzun süredir pozitif sonuç vermediğini" söylüyor. Bu İtalya'da kayıtlara geçen en uzun süreli vaka oldu.

koronavirüs pozitif vaka italya