52 yaşındaki Mustafa Sandal karın kaslarıyla şov yaptı

TAKİP ET

Haziran ayında İtalya'nın başkenti Roma'da evlenen Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal çifti, Bodrum'da tatil sezonunu açtı. 52 yaşındaki Sandal, karın kaslarıyla şov yaptı. Sandal uzun süre barfiks çekti.

Şarkıcı Mustafa Sandal, Haziran ayında İtalya'nın başkenti Roma'da Melis Sütşurup ile nikah masasına oturmuş ve Marmaris'te düğün yapmıştı. Yeni evli çift, tatil sezonunu Bodrum'da açtı.

Sandal ve Sütşurup, önceki gün Cennet Koyu'nda görüntülendi. Teknesiyle denize açılan ünlü popçu, ailesi ve dostlarıyla denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

Bir ara teknenin ön kısmına geçerek dans etmeye başlayan 52 yaşındaki Mustafa Sandal'ın karın kasları dikkat çekti. Sandal, daha sonra denize girip teknenin halatlarına tutunarak barfiks çekti.

Bir süre sonra Melis Sütşurup da eşini yalnız bırakmayarak denize girdi. Çift, daha sonra tekneleriyle Bodrum koylarını gezmeye devam etti.

Sandal, 2008 yılında Sırp meslektaşı Emina Jahovic ile evlenmişti. Sandal ve Jahovic'in 10 yıl süren evliliğinden Yaman ve Yavuz adında iki çocuğu dünyaya gelmişti.

Mustafa Sandal Melis Sütşurup Şarkıcı Bodrum tatil