31 Aralık gecesi Taksim İstiklal Caddesi'nde kaydedilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu

TAKİP ET

Türkiye'ye yönelik göç dalgasının acı sonuçlarını yaşamaya devam ediyoruz. 31 Aralık gecesi İstanbul Taksim'de çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Suriye'de başlayan iç savaş sonrası Türkiye'ye yönelen göç dalgası milyonlarla ifade ediliyordu. Afganistan'da Taliban'ın yönemi ele geçirmesinden sonra ise kayıt dışı göç akışı katlanarak devam etti.

Kontrolsüz ve kayıt dışı göçün acı sonuçlarını yaşamaya devam ediyoruz.

2020'nın son saatlerinde Taksim'de çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ortaya çıkan video kaydında Taksim İstiklal caddesinde kol kola giren Pakistan ve Afganistan uyruklu grup caddede toplu halde taşkınlık yaparken görüntülendi. Grubun tamamının genç erkeklerden oluşması dikkat çekerken, Türkiye'ye kaçak yollardan girdikleri tahmin ediliyor.

İşte o görüntüler:

KADINLARA YER YOK
İstiklal caddesinde çekilen bir diğer görüntüde ise yabancı uyruklu kalabalık bir grubun caddede toplu halde yürümesi dikkat çekiyor. Video kaydında caddedeki kalabağın neredeyse tamamının yabancı uyruklu erkeklerden oluşması dikkat çekti.

İşte Taksim'de çekilen bir diğer görüntü:

İSTİKLAL'DE ÇEKİLEN BİR BAŞKA GÖRÜNTÜ
İstiklal caddesindeki yılbaşı kutlamalarına ait yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Video kaydında, yabancı uyruklu kalabalık bir erkek grubunun taşkınlığı dikkat çekerken o anlarda caddede yürümeye çalışan 2 kadının nereye gideceğini bilememesi dikkat çekiyor.

Batuhan Çolak yazdı: Polisin yabancı suçlularla ilgili anlattıkları

Kaçaklar İstanbul'a böyle getiriliyor! Tır dorsesinden onlarca yabancı uyruklu çıktı!

taksim yılbaşı kutlamaları taksim pakistanlı taksim afganistanlı istiklal caddesi 31 aralık 2020 gecesi taksim yılbaşı istiklal yılbaşı