2022 Küresel Medya Kongresi BAE'de yapılacak

TAKİP ET

Medya sektöründe dijital iletişim, yapay zeka, ileri teknolojiler ve inovasyona odaklanacak olan en büyük medya etkinliklerin birisi gelecek yıl Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)'nin başkenti Abu Dabi'de yapılacak.

Başbakan Yardımcısı ve Başkanlık İşleri Bakanı Shaikh Mansour bin Zayed Al Nahyan, 2022 Küresel Medya Kongresi'nin medya sektörü için "olağanüstü bir platform" olacağını söyledi.

15-17 Kasım 2022 tarihlerinde Abu Dabi'de gerçekleştirilecek olan kongrenin birincisi, çeşitli medya kuruluşlarının insanlığa hizmet edecek mesajlarını geliştirmeye yönelik ortaklık ve işbirliği anlaşmalarının tartışılmasını sağlayacak bir medya konferansı ve bir de sergiyi içerecek.

Shaikh Mansour, BAE'nin "Entegre dijital altyapısı nedeniyle tüm medya sektörü için küresel bir ev sahibi ve verimli bir platform" olduğunu söyledi.

Ayrıca, Başkan Shaikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan ve Başkan Yardımcısı Shaikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum girişimleri ile düzenlenecek olan kongre, medya ve kültür endüstrilerindeki tüm uluslar ve uluslararası şirketler için destekleyici bir ortam hazırlanması için çalışacak.

AKADEMİSYENLER VE FENOMEN YAYINCILAR DA KATILACAK
Küresel Medya Kongresi, Abu Dabi Ulusal Sergi Şirketi (ADNEC) tarafından Emirlik Haber Ajansı (WAM) ile stratejik bir ortaklık içinde düzenlenecek. Akademisyenler, öğrenciler, medya şirketleri yöneticileri ve küresel fenomenlerin de katılacağı etkinlikte, başta dijital iletişim, yapay zeka, ileri teknolojiler ve medya sektöründe inovasyon konuları olmak üzere birçok önemli başlık tartışılacak.

Gazetecilik, radyo, televizyon, internet, sosyal medya ve uluslararası etkileyicileri kapsayan uzman oturumlarına ev sahipliği yapacak.

Etkinlik için Körfez bölgesi, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'daki medya pazarlarıyla ilgilenen uluslararası şirketlerin katılım talepleri alınmaya başladığı öğrenildi.

bae küresel medya kongresi shaikh khalifa