16 yaşındaki çocuk, 'ikinci eşi' olmayı reddettiği kuzeni tarafından vuruldu

TAKİP ET

Evli ve 7 çocuk babası 37 yaşındaki Aslan Karakaş, 16 yaşındaki amcasının kızını kendisini reddettiği için silahla yaraladı. Karakaş, olayın üzerinden uzun süre geçmesine rağmen yakalanamadı.

İkinci eşi yapmak istediği 16 yaşındaki amcasının kızı E.K.’yi kendisine karşı geldiği için kurşunla yaralayan evli ve 7 çocuk babası 37 yaşındaki Aslan Karakaş, olayın üzerinden aylar geçmesine rağmen yakalanamadı.

Hürriyet’ten Burcu Purtul Uçar’ın haberine göre; Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Doruk köyünde yaşayan 16 yaşındaki E.K.’nin annesi, kızını taciz ve ölüm tehditleriyle “ikinci eşi” olmaya zorlayan yedi çocuk babası Aslan Karakaş’tan (37) şikâyetçi oldu. “Baskıların ardından” şikâyet geri çekilirken, ölüm tehditleri devam etti.

16 yaşındaki E.K., Diyarbakır Bismil’in Derik köyü Selamet mezrasında annesi ve kardeşleriyle yaşıyordu. Babasını 12 yıl önce kaybetmişti. Mezrada 13 hane vardı ve herkes birbiriyle akrabaydı.

Evli ve 7 çocuk babası Aslan Karakaş (37), iki yıl önce E.K’yi ikinci eşi olarak istediğini söyledi. E.K. ve annesi şiddetle karşı çıktı. Reddedilen Aslan Karakaş, silahını kuşanıp, evlerinin önünde tehditkâr tavırlarla dolaşmaya başladı. “Sen benim olacaksın, başkasıyla evlenirsen seni de o kişiyi de öldürürüm” diyordu.

E.K.’nin annesi, Aslan Karakaş’ı şikâyet etti, ancak gördüğü baskılar nedeniyle şikâyetini geri çekmek zorunda kaldı.

aslan karakaş kuzen ikinci eş