"1000 TL'ye başvuran gayrimenkul zengini var"

TAKİP ET

İstanbul Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 24 adet gayrimenkulu olan bir vatandaşın 1000 liralık sosyal yardıma başvurduğunu açıklayarak" yapmayın, size çıkmaz" dedi.

İhtiyaç sahibi vatandaşların faydalanması için başlatılan sosyal yardım kampanyaları, ihtiyacı olmayan bazı kimsler tarafından suistimal ediliyor. Bu durumun son örneğini İstanbul Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ortaya çıkardı.

Kaymakam Bakan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Biliyorum şaka yapıyorsunuz. Ama 1000 TL yardım için müracaatta bulunarak SYDV meşgul etmeyiniz" diyerek sitem etti.


"KUL HAKKINA GİRMEYİN"
Kaymakam Bakan, ismini açıklamadığı kişilere hitaben yazdığı mesajda "Bu güzel şehirde 24 adet gayrimenkulü olan kıymetlilerimiz, biliyorum şaka yapıyorsunuz. Ama 1000 TL yardım için müracaatta bulunarak SYDV meşgul etmeyiniz. Hak sahibine ulaşmak için gece gündüz çalışan insanların KUL HAKKIna girmeyin. SİZE ÇIKMAZ" uyarısında bulundu.

 

 



MAAŞINI DEVLETE İADE EDEN KOCA YÜREKLİLER
Bakan bir sonraki tweetinde tepkisini yaşlılık maaşının yarısını koronavirüs ile mücadele için bağışlayan koca yürekli insanı hatırlattı.Bakan, "Bir de kısıtlı olarak kendisine getirilen 65 yaş maaşının yarısını #bizbizeyeteriz diyerek milletine iade eden KOCA YÜREKLİLER var. HER ŞEYİ İLE BİZİM ve BİZ OLAN GÜZEL İNSANIMIZ" ifadesini kullandı.

 

 

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'ın "24 gayrimenkulü olan kıymetlilerimiz" sözü ile kimi ya da kimleri kastettiği ise bilinmiyor.

sosyal yardım sosyal yardımlaşma sosyal yardım başvurusu sosyal yardım kapsam dışına çıktı ne demek sosyal yardım numarası beŞİktaŞ kaymakami Önder bakan 24 gayrİmenkul