Atatürk Düşmanı vakıf salgına rağmen provokasyon peşinde!

TAKİP ET

Koronavirüs nedeniyle Ramazan ayı için alınan kısmi kapanma kararı, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığıyla bilinen Furkan Vakfı'nı harekete geçirdi. Vakıf üyeleri artan vaka sayılarına rağmen, 'Ramazanıma dokunma' kampanyası başlattı.

Furkan Vakfı, koronavirüs önlemleri kapsamında Ramazan'da uygulanacak kısmi kapanmaya karşı 'Ramazanıma dokunma' kampanyası başlattı. Vakfın kampanya için hazırladığı videoda konuşanlar, "Virüs bahanesiyle Ramazan kültürü yok edilmek isteniyor buna müsaade etmeyeceğiz" dedi. 

Atatürk düşmanı Furkan Vakfı üyeleri, alınan kısmi kapanma kararlarıyla Ramazan kültürünün yok edilmek istendiğini öne sürdü.

Vakfın sosyal medyadan kampanya ile ilgili olarak yayınladığı videoda konuşanlar, "Turizme mübarek Ramazan ayını satarsanız, bunun hesabını Allah'a veremezsiniz. Her şey serbest, teravih yasak. Tedbirler alınsın, teravih kılınsın. Önceden "Nerede eski Ramazanlar" derdik, şimdi "Ramazan nerede" diyoruz. Vatandaş olarak dolmuşta, iş yerinde, çarşı pazarda beraberiz; Ramazan'a gelince mi eve kapanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Daha önce de bu tarz propaganda çalışmaları yürüten vakıf üyeleri geçtiğimiz hafta, teravih namazlarının camilerde kılınmayacağına yönelik karara da '#TeravihYasağıKaldırılsın' etiketiyle karşı çıkmıştı.

Furkan Vakfı üyeleri, cuma namazlarının camilerde kılınmasının yasak olduğu dönemde de Anıtkabir ziyaretlerini ve camilerde yapılan ibadetleri bir tutmuştu. Ayrıca cemaat mensupları, geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda getirilen sokağa çıkma yasaklarına da uymayacaklarını belirterek, ev ziyaretleri ve toplu bayramlaşmalar organize etmişlerdi. Aynı dönemde de '#Bayramlaşıyoruz' etiketiyle paylaşımlar yapılmıştı.
 

Atatürk düşmanı Furkan Vakfı'ndan 'Teravih yasağı kaldırılsın' propagandası!

Furkan Vakfı bayramlaşma kararı aldı, yasaklara uymayacaklar!

Furkan Vakfı'ndan Anıtkabir eleştirisi!

furkan vakfı ramazan ayı kısmi kapanma koronavirüs pandemi ramazan