Anasayfa
  • Gündem
  • Spor
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Teknoloji
  • Kültür-Sanat
  • Sağlık Yaşam Eğitim
  • Ara
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. AK Parti'den emekli zammıyla ilgili açıklama!
Ekonomi
Yayınlanma: 26 Eylül 2023 - 20:32

AK Parti'den emekli zammıyla ilgili açıklama!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Türkiye bu yaşamış olduğu enflasyonist baskıyı orta vadeli programla aşacaktır. Başta emeklilerimiz olmak üzere yakın zaman dilimi içinde olumlu dokunuşlarda bulunacağız." dedi.

Ekonomi
26 Eylül 2023 - 20:32
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti'den emekli zammıyla ilgili açıklama!
"2023 Şehir Buluşmaları" toplantısına katılmak üzere Bitlis'e gelen Akbaşoğlu, AK Parti İl Başkanlığında, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay ve partililerle bir araya geldi.

Akbaşoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, partinin bütün kademeleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek Bitlis'in geleceği için istişarelerde bulunacaklarını ifade etti.

Akbaşoğlu, buradaki istişareleri ve karşılıklı bilgi paylaşımlarının neticelerini birlikte değerlendireceklerini belirterek şunları söyledi:

"Bir plan ve program dahilinde başta 31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin olmak üzere 2028 yılı sonuna kadar, Cumhurbaşkanımız ve kabine üyeleriyle eser ve hizmet siyasetine durmak yok yola devam diyerek yola devam edeceğiz. Bitlis'imizde 13 belediyede şampiyon olmak istiyoruz. 81 vilayette 85 milyon insanımızın tamamının duasını alacak eser ve hizmet siyasetiyle 31 Mart 2024'te bütün illerde teşkilatlarımız marifetiyle vatandaşlarımızla bir arada olacağız ve en güzel neticeleri beraber alacağız."

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay'ın 4,5 yıl içinde büyük işler başardığını ve kente güzel eserler kazandırdığını belirten Akbaşoğlu, 31 Mart 2024 akşamı Bitlis'ten ve Türkiye'den tüm zamanların en güzel sonuçlarını alarak durmadan yorulmadan millete hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

AK Parti'nin 21 yıldır kesintisiz iktidar olarak millete hizmet ettiğini anlatan Akbaşoğlu, bunun tarihi bir başarı ve demokraside Guinness Rekorlar Kitabı'na geçecek bir destan olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı büyük bir lider olarak nitelendiren Akbaşoğlu, "Muazzam ekonomik kalkınmayla, adaleti ve hakkaniyeti önceleyerek doğudan batıya, kuzeyden güneye her bir insanımıza dokunarak, temel hak ve özgürlükler başta olmak üzere sessiz devrimleri gerçekleştirerek ve 'Dünya 5'ten büyüktür, daha adil bir dünya mutlaka mümkündür.' mottosuyla bugünlere geldi. Kimileri ABD'ye gidiyor orada kendilerine hamburger yedirilip, ayar verilip gönderiliyor, kimileri de dünyaya ayar vermeye, bütün insanlığın, mazlum ve mağdur dünyanın sesi olmaya, 85 milyon insanımızla, İslam dünyasıyla Türk, Kürt ve Arap tüm topluluklarla kucaklaşarak güzel hedeflere dönük bir iradenin tecellisi olarak yol yürüyor."

"2024'E ALIM GÜCÜ DAHA DA ARTMIŞ OLARAK GİRMİŞ OLACAĞIZ"

Akbaşoğlu, pandemi sürecinin Türkiye ve dünya genelinde gıda ve enerji tedarik zincirlerinde sıkıntılara neden olduğunu belirterek, özellikle Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın tahıl koridorlarında tıkanıklığa yol açtığını söyledi. Ancak Türkiye'nin dış politikada denge gözetlediğini ve bu krizi aşmayı başardığını ifade etti.

Türkiye'nin enerji alanında milli bağımsızlığı temin etmeye yönelik çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Akbaşoğlu, Karadeniz'de bulunan doğalgaz rezervleri ve Cudi ve Kato'da bulunan petrol kaynaklarına işaret ederek bu kaynakların Türkiye'nin ekonomisine olumlu katkı sağlayacağını belirtti.

Terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü ve Türkiye'nin huzur, kardeşlik, birlik ve beraberlik iklimini herkese teneffüs ettirdiğini kaydeden Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaretinin Türkiye'nin dış politikadaki başarısını gösterdiğini ifade etti.

Akbaşoğlu, Türkiye'nin uluslararası alanda saygın bir konumda olduğunu ve dünya liderlerinin saygıyla karşılandığını sözlerine ekledi.

AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ile AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi'nin de birer konuşma yapmasının ardından toplantının basına kapalı olarak devam etti.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Akaryakıta bu gece bir zam daha geliyor
Akaryakıta bu gece bir zam daha geliyor
Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi!
Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi!
Akaryakıta Cumhuriyet tarihinin en büyük zammı geliyor
Akaryakıta Cumhuriyet tarihinin en büyük zammı geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Karadeniz'de doğalgaz keşfedildi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Karadeniz'de doğalgaz keşfedildi!
Son Haberler
Ömer Çelik:
Ömer Çelik: "Tarihi bir konuşma olacak"
Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere'ye yönelik soruşturmada yeni gelişme!
Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere'ye yönelik soruşturmada yeni gelişme!
Selahattin Demirtaş'la ilgili dikkat çeken karar!
Selahattin Demirtaş'la ilgili dikkat çeken karar!
Bakan uyardı: Türkiye yarın kavrulacak
Bakan uyardı: Türkiye yarın kavrulacak
Zeydan Karalar tutuklandı; Abdurrahman Tutdere'ye ev hapsi verildi!
Zeydan Karalar tutuklandı; Abdurrahman Tutdere'ye ev hapsi verildi!
Kanserle mücadele eden Tanyeli ilaç fiyatlarına isyan etti!
Kanserle mücadele eden Tanyeli ilaç fiyatlarına isyan etti!

Ana Sayfa
Gündem
Spor
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Medya
Teknoloji
Kültür-Sanat
Sağlık
Yaşam
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Medya
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.