Türkiye merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7'lik depremle sarsıldı. Hatay’da göçük altında kalan vatandaşları arama kurtarma çalışmaları sürerken yağmacıların ortaya çıktığı görüldü.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından sarsıntının hissedildiği Hatay'da yağmacılar bir marketi yağmalarken bir vatandaş tarafından kayda alındı.
Kırıkhan'dan yansıyan görüntülerde göçük altında kalan vatandaşları arama çalışmaları sürerken yağmacıların, boş ev ve marketlere girdiği görüldü.
Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.
Gündem
Yayınlanma: 06 Şubat 2023 - 22:57
Adıyaman'da yağmacılar böyle kaydedildi
Yağmacılar şimdi de Adıyaman'da ortaya çıktı. Markette ne varsa çaldılar.
Gündem
06 Şubat 2023 - 22:57
Adıyamanda yağma filan olmadı. Yalan söylemeyin. Adıyaman Besnide insanlar evlerinin kapılarını bile kilitlemezler ayıp olur diye köylüye komşuya. İnsanlar dükkanlarını açık bırakır namaza giderler ve kimsede gidip ordan birşey çalmaz. Adıyamanı kendi memleketiniz ile karıştırmayın.
Adamlar yiyecek ekmek icecek su bulamıyorlar yardım 3 gün sonra yeni yeni gelmeye başladı. Yağmacı değil muhtaç insanlar bunlar. Allah kimsenin başına vermesin. Adıyaman la ilgili başka haber yapmadınız mı. Mesela acil yardım konusunda.
Yukarıda yağmacılar fln yazılmış insanlar açlıktan ölmek dense bence oralardan yiyecek içecek almaları daha iyi şu haberi değiştirin şikayet edip ajansınızı zedelemim
Sen gel Adıyamana Milet aç aç sensin yağmacı ismin bile yağmacı senin aykırı allahınızdan bulun enkaz altında ninlerce kişimiz var ????
Bu haberi yapan vicdansız. Sana insan bile diyemem ben üç çocuğumu ve eşimi enkazın altından kendi ellerimle çıkarttım. Çocukarım ikizler 5 büyük olan 7 yaşında onlar için barınak yiyecek ve su bulamıyorum. Sen kimsin ki ben be benim gibi 100 binlerce insana yağmacı dersin. Tüm aileler benim gibi herkesin ailesi bana olduğu gibi kendine kutsaldır. İnsanlar ama sen hariç aileleri için canını hiçe sayıyor. Sen ise haberin bir tik daha ilgi çeksin diye böyle zavallıca bir paylaşım yaptın. Sana yazacak birşey bulamadım ne diyeyim ki...
Ben Adıyaman da ilçesi olan besnideydim 1 allahın kulu gelip sormadı telefonlar şebekeler çekmiyor elektrikler yok dükkanlar her yer kapalı anlamadığım şu yardımlar yapıdı da mı millet marketleri yağmamadı millet aç susuz kar kış soğuğun haddi hesabı yok açık 1 tek dükyan yok yapılan 1 yardım bile söz konusu değil bunun üstüne kalkıp alçakça yağmacılar adı altında haber sunacak kadar ahlaksızca bir haber paylaşmak nasıl bir gerelsizliktir
Bizde burdayız aç susuz elimiz uzanmaz harama çocuk bezi maması su ekmek alınsa tamam arabayı önüne durdurup ne olduğunu bilmeden arkasına doldurmak insanlık değil paramızla içecek su bulamıyoruz yardımlardan rica etsek bir battaniye alamıyoruz yardımlar geliyorgörmüyor arabamız sağlam şükür sadece bir iki market değil yağmalanan bütün zincir marketler içinin tahtasına kadar ***ürdüler devletimiz ev ağır hasarlı biz burda eşim memur memlekette afet bölğesi ne yapacaz devletimize güveniyoruz önce allah sonra devlet saygılar
Allah'tan korkun millet aç bunca senedir bu adamlarin üstünden tonlarca para kazandınız adamlar aç susuz soğuk siz yağmacı diyorsunuz.
Ya nasıl bir vicdanınız var evlere giremiyoruz sağanak yağmur yağıyor araba yok park bahçede sırılsıklam bekliyoruz marketlerde alacak tek bir eşya kalmadığı için aç bekliyoruz. Haber yapıp herkese duyurabiliyorsunuz bari işe yarayın. Burda afat yok yardım yok ailelerimizin bir kısmı göçük altında bir kısmı morgda morglarda yer kalmadı. Ülke yardım yağdıracağına yağmacı diyorsunuz ya.
Bunu haber yapacağınıza yüzbinlerce insanın aç susuz ve soğukta çaresiz beklediğini haber yapın. Bu haberi yapan şahsın ailesi aç susuz evsiz barksız kalsaydı ve hiçbir yakıt istasyonunun marketin fırının olmadığı yerle bir olmuş bir yerde yaşasaydı bu haberi yapar mıydı? Sizi Allah a havale ediyorum.
Şuan afat yollarda herkes sizinle aynı durumda bizde aynı durumdayiz Gölbaşı berbat durumda bizde sokalardayiz Allah herkesin yardımcısı olsun marketleri yağlamak da ayrı bir durum kimse açlıktan olmaz bir iki gün marketleri arabaların arkasını doldurmak nedir ya başımıza gelenleri hak ediyoruz bu halde bile millet marketleri boşaltıyor onca Gölcük altında aç susuz yardım bekleyenler var Allah herkesin yardımcısı yolsun dua edelim bir an önce bitsin bu felaketler hepimiz soğukta bekliyoruz çocuklarımızla AFAD yolda her yere yetişmeye çalışıyorlar yardımlar dağıtılmaya başlatıldı Allah yar ve yardımcımız olsun biran önce bu şoku atlatmayı nasip etsin inşallah ????????????